Reclama pe internet

» Prima pagina
» Intra in cont
» Inregistrare
» Contact

    Prima pagina » Termeni si conditii

  Termeni si conditii


Bine ati venit pe reclama-pe-internet.ro. Prin folosirea serviciilor din acest site sunteti de accord cu termenii si conditiile noastre dupa cum urmeaza:


Reclama-pe-internet.ro nu esre raspunzator pentru utilizarea informatiilor pe care utilizatorii decid sa le faca publice. Reclama-pe-internet.ro nu isi asuma raspunderea pentru nici un fel de daune de orice natura ar fi ele, aparute in urma utilizarii serviciilor noastre.


Reclama-pe-internet.ro se angajeaza sa nu faca publice datele utilizatorilor, decat in cazul in care autoritatile competente solicita acest lucru in concordanta cu legislatia in vigoare a Romaniei.


Reclama-pe-internet.ro isi rezerva dreptul de a sterge conturile care sunt inregistrate cu date false sau care nu detin in totalitate datele personale completate.


Raspundeti in totalitate de modul de gestionare a parolelor dvs.


Prin folosirea serviciilor sunteti de accord cu urmatoarele: sunteti singurul responsabil pentru informatiile sau materialele pe care le publicati, va este este interzis transmiterea de orice materiale cu caracter defaimator, calomnios, ofensator, incorect, abuziv, profanator, obscene, mesaje de amenintare si hartuire care incita la rasism, violenta, xenofobie, antisemitism, care indeamna la folosirea de droguri, ilegale sau orice tip de material care incalca drepturile asupra proprietatii intelectuale, intimitatii si publicitatii.


Toate drepturile asupra reclama-pe-internet.ro apartin reclama-pe-internet.ro si sunt interzise copierea, modificarea, publicarea, transmiterea, distribuirea, afisarea sau vinderea partiala sau integrala a informatiilor si materialelor din acest site fara acordul reclama-pe-internet.ro.


Folosirea serviciilor noastre presupune acceptarea fara obiectii a conditiilor de mai sus.


Prima pagina | Termeni si conditii | Intrebari frecvente | Contact

Copyright © 2018 reclama-pe-internet.ro
Toate drepturile rezervate